torstai 7. toukokuuta 2009

shoppailupäivä!

töks, tänään aamu alkoi mukavasti näillä:
kahvia ja nettishoppailua ^^ missä vierähti tuohottoman kauan. mutta, kuten eilen sanoin suuntasin tänään kaupungille ostamaan huomiselle bilevaatteita. nokka kohti hm:ää ja käyttämätöntä alekuponkia. :D miun oli siis tarkoitus ostaa tunika, mutten sitten löytänyt mitään kivaa tunikaa. snif. mutta, ensimmäistä kertaa, päivän asu!
farkut: JC kiilakorkosaappaat: JKK laukku: mexx, olikohan sokokselta? perus beige paita: hm toppi alla: zara nahkatakki: ichi, sokos kaulakoru: äitiltä lahja
suuntasin siis hm:lle, ja sovitin kauheeaa kasaa vaatteita, mm. valkoisia housuja, röyhelötoppia, minihametta,... mutta mikään ei oikein tuntunut hyvältä. tämä oli ainut vaate jota jäin miettimään. rekkiin se kuitenkin jäi, en ollut ihan vakuuttunut noiden hihojen käytännöllisyydestä, vaikkei sitä kuvasta ehkä huomaa niin ne liehu ihan omia reittejään. väri ja joustin alaosa oli kuitenkin aika jees. :) vaikken mie omista mitään violettia. :D
mukaan sieltä kuitenkin tarttui nämä:
Elikkä söpöt peeptoe sandaalit kiilakorolla, korvikset ja panta. :) sekä minishortsit ja toppi, ne näette huomenna kun postailen synttärivaatetusta. :) mutta nyt muuta kuin vaatteita! käytettiin elliot tänään viimeisessä rokotuksessa, seuraava vasta vuoden päästä. raukka veti hirveän shown kun älysi että tää rokote kirvelee. :D vai oisko vaan kerjänny rapsutuksia. ;) sen verran mainostan että Kivuton on kyllä ihan mahtava paikka! osaavia ja mukavia eläinlääkäreitä. :) meinasi tosin tulla kiire eläinlääkärille kun miun piti vielä käydä Itellä(eli siis lääkärissä) näyttämässä miun imusolmuketta joka oli turvonnu. ^^" neuroottisuus iski. tähän väliin sanon että oli taas hauska käydä eilen illalla paavon kanssa lenkillä. :D eräs naapurin nainen ihmetteli että "mikä tuo on kun ei se ole kissa eikä koira". :P äippä kävi tuomassa otolle makaroonilaatikkoa ja meille leipää(sillä on semmoinen tapa aina kuskata meille leipää :D) ja sen kyyvillä menin sitten uudelleen kaupungille ja ostamaan äipälle lahjaa sekä piipahtamaan ystävän luona kahvilla ja juoruilla. :) äipälle ostin siis lahjakortin, johon kuulu infrapunasauna, tarjoilu ja intialainen päähieronta. :) semmosta! sitten käytiin vielä aleksin kanssa ostamassa tuohon pihalle se viimeinen lamppu ja ensimmäistä kertaa aikoihin buffassa syömässä! :D meillä oli semmoinen kaks yhen hinnalla ale lappu, ei muuten oltas menty. ;) mutta se jätski on kyllä hyvää.^^ tänään oli ruoan suhteen siis harvinaisen terveellinen päivä. or not. arvatkaas mitä mies tekee aina kun joutuu olemaan yksin kotona ja joskus myös kun mie ole kotona? pelaa! kyllä, arvasitte oikein, CODi ja CS. :D mikä ihme siinä on? okei miekin pelaan konsoli ja tietokone pelejä mutta en mitenkään jaksas kuluttaa tunteja vaan listimällä ihmisiä ilman päämäärää. kaksintaistelupelit on ymmärryksen rajamailla mutta codi ja cs menee jo jkorkeelta ohi. oon miekin tutkimuksen vuoksi cs:ää kokeillu, codiakin ehkä kerran, ja onhan ne omalla tavallaan hetkellisesti koukuttavia mutta en mie kyllä tunteja niitä jaksas. :D mie pysyttelen zeldassa, syberiassa ja longest journeyssä. ;) sepä siitä, nyt pehkuihin! :) yöt.

tam tadam

heips. muokkailin tuossa edellistä postailua nätimmäksi ja totesin, että mie haluan kunnon kuvanmuokkaus ohjelman. :D macille se vaan on hankalampaa. miulla on onneks jo iWork, pitää tutkia mitä sillä saa aikaiseksi. mutta, nyt laittautumaan ja kaupungille ostelemaan äipälle, synttärisankarille ja itselle jotain kivaa! :) ja hei, julkaisin nimeni. uujee. :D en jaksanu enää tuota lempinimi juttua, miulla ei koskaan ole ollut lempinimeä ja päätin ettei sitä ole nytkään. ainut lempinimi mikä miulla on on ystäväni baari-ilta nimi. :D seeya

keskiviikko 6. toukokuuta 2009

EIKÄ! ja silleen.

ihan pepusta! ei sen pelin noin pitäny mennä! ja mie just vannotin että "no kyllä suomi usan voittaa". prkl sanon mie. huoh. mutta mutta, uutissii, lisäsin ittseni blogilistaan(siihen blogspotin systeemiin siis. :D)! uujea, bongatkaa poijes vain. ;) ja sitten. uuden layoutin myötä uusia ongelmia, eli se yläpalkki on kadonnut. se näkyy kyllä miun ulkoasu-asetuksissa ja voin muokata sitä, mutta se ei näy itse blogissa. why??! jos kukaan minua viisaampi tätä lukee niin NEUVOJA KAIVATAAN. snif. mutta layout on niiiin nätti, että mie uhraan kohta sen hiiskatin palkin jotta saan pitää tän! :D AI NIIN! mie lähen issikkavaellukselle! mennään ystäväpariskunnan ja vielä yhden pariskunnan kanssa nähtävästi helatorstaina neljän tunnin vaellukselle. :) kukaan miehistä ei ole kuin käynyt hevosen selässä, ja minunkin mieheni tietää hevosista tasan sen verran mitä on joutunut minun monivuotisen harrastukseni kanssa palloilemaan. :D eli tulee aivan varmasti huippureissu! mennään matkailuautolla että päästään kaikki samaa matkaa. toivottavasti vielä on tilaa ja saadaan reissu varattua. :) mie ootan jo innolla, oon vaeltanu länkkärisatulalla varustetulla suokilla sekä muuten vaan suokilla aiemmin, mutta vaikka 13 vuotta hevosten kanssa olen pörrännyt niin issikkavaelluksella en ole käynyt. olen siis vaellusneitsyt! höhö. mutta. :D älykästä juttua näin yöllä.
jaja, huomenna ostamaan äidille äitienpäivälahja. Mikäli jollakulla on idean puute, niin miun tarkoitus olisi ostaa infrapunasauna+hieronta/kasvohoito/tms tarjoilulla varustettuna. :) hyvänolonkeskukset on edullisia ja ihania lahjavaihtoehtoja, ainakaan meilläpäin ei 30min. infrapunasaunasta tartte pulittaa kun 12euroa/hlö! ja siihen esim intialainen päähieronta n.30min tais olla 24 euroa. Ja mamma nauttii. ;) ja hokasin tänään, että hei, synttäribileet tiedossa! eli uujea, tarkoittaa juuri nyt, koska pe on palkkapäivä, uutta tunikaa! ajattelin ostaa sen silla hm:n kupongilla. :) himottas ostaa myös kengät, mutta jospa mie säästän kenkäostokseni myöhemmäksi. ;D mie oon ihan ulalla Joensuussa nykyään, tänne on tullu niin paljon uusia liikkeitä että mie oon jääny ihan jälkijunaan! kesälomalle tulee hommaa, kappahl, lindex(joka nyt ei oo uusi tosin), isomyyn ihanat sisustusliikkeet, ... miulle tulee kesäksi hommia! normaalisti ryntään suoraan uuteen liikkeeseen, mutta nyt oon olli liian opiskelujen pauloissa(ja millä menestyksellä??) etten edes oo muistanu kierrellä kaupungilla. ..... okei. nyt en voi sanoa kun ziiz OMG. tuli nimittäin niin hömppätekstiä.:D onneks toinen ihana ystäväni lupautui ensi viikolla kahvila/shoppailukaveriksi. tai, suunnitteilla on terassi/shoppailu mutta saa nähdä paraneeko nämä ilmat :/ on nimittäin nyt olli pari harvinaisen synkkää päivää.
tuo bilemekko on aivan ihana :) ja nuo peeptoet!ne näyttää siltä että niissä tulisi ensin shoppailla ja sitten istua terassilla. ;D
-> tähän vielä joku ihana iso käsikoru ja korvikset ja tadaa! mie tykkään. farkut vois olla astetta tummemmat mutten nyt jaksanu kaivaa koneelta parempaa kuvaa. :P noi loaferit on hauskat. :D just sellainen "joki mikä ärsyttää" mistä ihana ystäväni T puhuu aina. ;)
-> tuon biletopin malli on aivan ihana! väristä en menisi takuuseen, miun vaatekaappi sisältää lähes poikkeuksetta vain mustaa, harmaata, valkoista ja ruskeaa. :D kesällä siihen tulee muutos!
->perusperus, i know.
kuvat hm/nelly.com. nyt. masentuneena. lyötynä. itku silmässä. nukkumaan. ehkä ensi vuonna. *huokaus* ps.oon niin katkera että melkein sanon etten halua new yorkiin. MELKEIN, en siis ihan. NY in edelleen miun unelma mutta usasta en just nyt tykkää. pps. oonko ainut jonka mielestä mertaranta on vanhentyny hirveästi?kriisi!mitä myö tehään ilman mertarantaa, ei minua kiinnosta jääkiekkö ilman mertarantaa!hevevetti.

ready, steady, new layout!

no niin! ainakin näillä näkymin tässä uusi blogin ulkoasu! ulkoasu on ihan googlettamalla löydetty, ilmaiseksi sai ladata. :) mikäli joku toinenkin haluaa googelttaa, laita googleen esim hakusana "blogspot templates" tai "blogspot layouts". hyvä suomi!! peukut pystyyn eiks je? :D

väli-info

blogin ulkoasu on muokkauksen alla, eli lopullinen ulkoasu on vasta kun mie niin sanon. ;) ja hei, sipsiä, uutusnameja(tutti frutti smoothie! njam <3), guava limua ja makkaraa. sekä miehellä tietty olutta. ;D näillä suomi voittaa USA.n!!! jänskättää melkein enemmän kun kanada. mie oikeastaan tykkään enemmän seurata suomi usa peliä kun suomi kanada, koska mie aina uskon että kanada myö voitetaan! toinen lemppari on suomi venäjä! ah sitä verta hikeä ja kyyneliä! testosteroni jyllää, varsinkin viime vuonna kun jäällä oli enemmän pelaajien hampaita kun luistimia! miehisyys ja adrenaliini on käsin kosketeltavia. :D nyt jänskättämään peliä. ;)

Liikaa aikaa ja liika tenttejä joihin lukea. :D

... tästä syystä minä siis aion nyt julkistaa piharemontin vaiheet kuvagalleriana! Hihhei.
Tästä lähdettiin liikkeelle.
Sitten kaiveltiin polulle pohja, noin 6-10cm syvä, riippuu vähän että haluaako polun ruohon pinnan alapuolelle vai koholle. Sitten isketään reunusnauhat. tuollainen 9m:n nauhakerä maksaa sellaset kolme-neljä euroa, ja se matalin vaihtoehto riitti meille. Nyt ollaankin jo tehty polun pohja valmiiksi ja reunanauha paineltu paikoilleen. Memo to self, älä anna yliuteliaan koiran olla irti kun reunanauhaa laitetaan, se nimittäin talsaa nauhan lyttyyn kahen sekunnin välein. ;D Sitten isketään koristekivet. Meillä oli Growhown koritekiviä, väri punainen. Värejä on myös musta, valkea ja vihreä. Kekkilältä löytyy myös ns. keltainen. Ja sitten pihalle pientä rekvisiittää aurinkokenno lampuista! Nämä maksoivat 7.90 kpl Prismasta ja ovat pimeällä älyttömän kauniit! Okei, ei ne valaise, mutta meillä on katuvalo takapihan aidan toisella puolella ja sisältä paistaa valo kuistille jote ei haittaa. :P valot ovat siis todellakin koriste, ei kannata ostaa mikäli haluaa valaisemaan. Tässä ovat siis valot. Älysin just että kaupassa ei olisi saanut kuvata, mutta noh, mie sentään ostin nuo lamput. :D Ja valmis piha! Nyt odotellaan enää ruohon kasvamista. :D Niin ja tuohon portin pieleen on tarkoitus ostaa yksi lamppu lisää, kaksi näyttää hieman aneemiselta. :/ :) Semmottia.

ärtymystä ja style inspirationia,

Räyh miulla menee hermo, kun aina kun mie vaikkapa lihavoin tekstin niin siitä häviää pala ja tilalle tulee se ihme >..fhshfaifh style4 fjpfkdnf juttu. t-o-d-e-l-l-a ärsyttävää. mutta. ei voi mitään. :D mie opettelen. No mutta mukavimpiin aiheisiin sitten. Kävin Otto-pojan kanssa tänään lenkillä ja auts olisittepa nähneet miun lenkkivaatteet! tajusin lenkillä että pahempaa kassialmaa saa hakea! Siinäpä syntyikin sitten idea seuraavaan must have vaatteeseen joka on ulkoilupuku! Torstailla on ainakin tosi nättejä ulkoilupukuja, oon bongaillu niitä Prismasta ja Sokokselta. Me like. :) Niissä on oikeastaan ihaninta ne värit! Musta, beige tai vaaleanvihreä ois nanna. Valkoinenkin olis ihana mutta mie varmaan koiran kanssa likaisin sen heti. :/ Käytiin myös ostamassa Miehen kanssa mänkijän huoltoreissulla korvakuumemittari. Tulee ihan lapsuuden lääkärikäynnit mieleen. :D mutta pakko oli, meidän entinen apteekin mukahyvä mittari sekoili (ainakin toisen osapuoleni mielestä) pahan päiväisesti. Nyt pitäisi tarttua tenttikirjaan. ja plah. ensin kuitenkin muutama ihana tyylikuva! Miulla ei oikeastaan ole tyyli-ikonia, mutta yritän nyt kevään aikana parantaa vaatekaappini sisältöä minun näköisemmäksi ja ehkä hivenen naisellisemmaksi. :) katsotaan kuinka käy, huomenna eka shoppailukierros h&m:lle(jota aiemmin lähes boikotoin koska vaatteet tuntuivat olevan huonolaatuisia, nyt palaan taas :D) tuhlaamaan Elle:stä saatu alekuponki. :) Kuvien saattelemana heissulivei! Anne Hathaway söpö rimpsutyyli. :) Ja Jennifer Anistonin ihania ihania asuja, me liiiiiike <33
cameron diazia voisi kutsua miun tyyli-ikoniksi, jos sellaisen omistaisin! mie niin tykkään tuollaisesta simple but cute tyylistä. :) Varsinkin keskimmäinen look, iso koru yhdistettynä suht simppeliin paitaan <3>
Tuo pikkumusta on niin ihana <3
Huomatkaa kaikissa samat söpöt hopeat ballerinat! varsinkin keskimmäisen kuvan asu on ihana, rakastan farkkuja ja pitkiä, hyvinistuvia neuleita/tunikoita. <3
Vasemmanpuoleisen kuvan asu näyttää niin ihanalta maidonhakureissukesällä-asulta, keskimmäinen taas sopisi syksyisiin Joensuun katuihin(tosin haluaisin mieluummin nuo taemman tytön tummat, korolliset saappaat)! Ja kuka voi vastustaa LV:n matkalaukkua? Omistan itseasiassa samantyyliset mokkakurttusaappaat(kiilakorolla, kuvasta ei näe millainen korko on?:( ) kuin tuossa vasemmanpuoleisessa kuvassa on. Ja tuon tyylinen laukku olisi ihana <3 heh, en tiedä puksinko itse tuota paitaa tuon laukun kanssa mutta mary-katen tyyli näyttää tässä hauskalta! :D Ja ei, mikään muotipostaus ei ole mitään ilman HÄNTÄ:
varsinkin ylemmän kuvan housut <3>
Kuvat googlesta.

Heipsan taas!

Eilen jäikin postailematta kun sain puolen päivän maissa soiton töihin, ja piti puolessa tunnissa himistää paikalle.:) lisärahaa, jees. ^^ Tosin aavistuksen kylmetyin töissä, toivottavasti tä tauti ei nyt pahene enää. :/ Käytiin eilen porukoilla viemässä takapihan remontin romut poltettavaksi ja samalla osa niistä jätteen keräykseen, nyt pääsee nurmikko kasvamaan. Inhottaa kun piha on rempan jäljiltä ihan mullikolla. -.-" Mie jo ootan kesää ja sitä että nurmikko ja kukat on kasvanu ja saa loikoilla patiolla auringossa, grillata ja lukea kirjaa... ^^ Kesäloma<3>mekko-ostoksille, koska meillä on kesällä tulossa sukulaisen häät ! Tässä on muutama nätti jonka bongasin Nelly.comista. :) Jotain tuon tyylistä mie haeskelen, mutta pitää nyt vielä käydä Carlsonilta, Kekäleestä ja Sokokselta vielä kurkkimassa. :) Noista kengistä en vielä ole ihan varma, olis toisaalta kiva ostaa värikkäät kengät kun on kesä. ^^ Miun ylioppilasmekko oli Carlsonilta, samoin vanhojen tanssi mekko, ja oon itseasiassa yllättävän tyytyväinen Carlsonin valikoimaan mitä tulee mekkoihin. :) Miulle ei yleensä oo kauhean merkityksellistä se, että mistä mekko tai vaate on, kunhan se tuntuu ja onkin hyvälaatuinen ja istuu hyvin. Naurattaa kun Mies tuolla yrittää neuvoa koiraa ettei saa kakkia sille uudelle polulle mikä tehtiin. :D "Tänne pittää p**kantaa, ei tuohon, vaan tänne." Ja koira kattoo hölmönä vierestä. Aivan varmasti varsin tehokas keino, eikö? :P Suoraan koirankoulutus oppaasta. Mistä tulikin mieleeni että Elliotilla on torstaina viimeinen rokotus. Poju paljastui yllättävän helpoksi, eläinlääkäri laittoi raksuja pojun eteen ja kun Elliot keskittyi syömään hän tuikkaisi piikin eikä poju edes huomannut koko tapahtumaa. :) Pikkuinen herkkupeppu koira. :D Yritetään kovasti etsiä tupolle sopivaa koirakaveria, joka jaksas riehua samalla tahdilla kun mitä Otto(Elliotin kutsumanimi). Työkaverilla vaikuttaisi olevan sopiva koira, katsotaan miten menee kunhan saadaaan koirat tutustutettua. :) Semmoista tänne, tänään lököpäivä ja tenttiin lukemisen aloittamista! Heipodeij <3

maanantai 4. toukokuuta 2009

Suomi-Kanada!

Ehkä jänskin peli tähän asti! Mie haluan uskoa voittoon. En ole suuri jääkiekkofani muuta HYVÄ LEIJONAT! Ja kohta euroviisut. HYVÄ WALDOS PEOPLE! Jänskättää. 23.53. Nyt kävi näin. Prkl.

"..I don't think we'll ever part."

Heippa taas! Olen nyt jokseenkin aika innostunut tästä postailusta joten pistän taas kuulumisia. Mikäli vain osa asioista kiinnostaa ja tekstiä on kauhea kasa, lihavoin tästä lähtien postauksissa kappaleen avainsanat. :) Myös kuvat tietty rullaa tekstin mukana. Tänään touhuttiin pääasaissa tuolla pihan puolella, sainpahan kuvamateriaalia tulevaan pihan muutos postaukseen. Ja aamulla vietettiin kunnon sairaslomaa ja aamukahvin kanssa katsottiin Alfred J Kwak'ia! Muistattehan huippusarjan lapsuudesta. :) aivan ihana! miussa elää sen verran lasta että rakastan kaikkia noita vanhoja hyviä lastensarjoja, kuten Muumeja, Alfredia ja Taavi tonttua. Muita lapsuuden lemppareita oli mm. Dexter's Laboratory, myyrä ja Kössi kenguru. Dexteristä ja DeeDeestä miulle tulee aina väkisin mieleen mie ja miun isoveli. :D Vaikka Dexterhän on muistaakseni DeeDeen pikkuveli, eikö? Anyway. Ah niitä aikoja kun lastenohjelmat oli vielä hyviä! Eikö ole totta että nykyajan lastenohjelmat on menny huonompaan suuntaa siitä mitä ne oli kun nyt pari-kolmekymppiset oli nuoria?
Dexterin laboratorio tuli joskus kun oli nuori Cartoon Networkilta.
Ja sain jopa aikaiseksi käydä siellä yliopistolla kirjoja palauttamassa ja lainaamassa. Jeij me! En jaksanu hirveästi miettiä pikavisiitin ja flunssan vuoksi ulkonäköä, joten vetäisin jalkaani ulkomailta tuliaisiksi sadut tummat farkut, päälle Lacosten ruskean pikeepaidan sekä Ichin vaalean nahkatakin, huivin kaulaan ja Indiskan jättiarskat päähän. Tennarit(nekin Lacosten) jalkaan ja menoks! En nyt ottanut päivän asustani kuvaa, mutta näin sanallisesti paljastin sen kuitenkin. Päivän asusta tuli mieleeni, että yritän laitella päivän asuja ja shoppailureissujen tuloksia tänne mahdollisimman usein, aina kun kamera on mukana ja julkaisukelpoinen asu on päällä. :) Katsotaan kuinka käy. Viimeistään Top 3-postauksissa pääsette miun vaatekaapin kätköihin! Yliopiston vessaan oli ilmestynyt mielenkiintoinen lappu. :D Piti ihan kuvata. Nämä ovat siis käsien pesuohjeet. Ymmärrän kyllä yskän mutta anteeksi nyt, jos ei yliopistoikäiset ymmärrä että käsiä kannattaa pestä pandemian uhan alla niin no voi herranjestas sanon minä. no hyvä kun muistuttelevat. :P
informaatiota yliopiston vessassa. :D
Koska tänään oli aivan ihana ilma, grillattiin broileria ja vihanneksia ruuaksi. Njam. ^^ En saa tarpeekseni grilliruoasta. Nimenomaan maissi ja vuohejuusto on miun ykkösherkkuja grillissä. Ja vielä Novellen Fruity mustikkaa kaveriksi. Näytti ihan kuin olisin jopa saanut rusketusta parin päivän pihahommien aikana? Olisinkin. Tai sitten en oo ruskettunu vaan kaikki lika on tarttunu miun naamaan. :D Illalla näkee. Mutta! Nyt seuraa ihme, mie istutin kukkia. En todellakaan ole mikään hortonomi, mutta ajattelin yrittää. Aitasin sievästi kukkapenkkini ja tein jopa toisenkin penkin ja istutin kukkia. Ei oikeastaan oel mitään havaintoa mitä kukkia ne on, mutta ompahan kukkia. :D Valittiin Miehen kanssa kukat täysin ulkonäön ja auringon kestävyyden mukaan. Katsotaan sitten mitä tulee. :D Tadaa! Pieni ja nyt ankea kukkapenkkini koiraverkkoineen! Koiran kanssa käytiin tallustelemassa metässä ja törmättiin jopa muutamaan koirakaveriin. Ärsyttää ettei täällä meilläpäin ole koirapuistoa vaikka älyttömästi koiria onkin! Johtuisko siitä että täällä on pääasiassa omakoti - ja rivitaloja, en tiedä, mutta saisivat minun puolesta rakentaa sellaisen tännekkin. Karvaapalloa ei paljon pihahommat kiinnostanu, hän tyytyi kaivelemaan puruluuta maahan. Ja fretti teki sisällä omia pahojaan. Koska lapsi ei ole terve ellei se leiki, kävin lastenohjelmien katselun jälkeen pärisyttelemässä mönkijällä. :D Ah mikä kulkupeli. <3 style="font-weight: bold;" size="4">heipsmoiks, mie lähen kaffen keittoon(kyllä, taas, olen addikti) ja katsomaan lisää lastenohjelmia. Ps. jos jotakuta häiritsee niin nuo laulunsanat otsikossa on Kristiina Wheelerin Sunny Day. Juujuu, erolaulu mutta nuo pätkät ei oo. (:

"When it's a sunny day outside"

Heipodei! Heräsin aamulla sellaiseen oloon että pää on kymmenen kertaa normaalia painavampi. Ah, flunssa. Sairaastuin sopivasti just sinä päivänä kun uutiset toitotti sikainfluenssan mahdollisesta leviämisestä Suomeen. :D No mutta, ei sentään. PItäisi vielä jaksaa raahautua yliopistolle palauttamaan ja lainaamaan pari tenttikirjaa. -.-" Taidan olla laiska ja ajatella kaloreiden sijaan mukavuutta ja mennä autolla. Tai saas nähdä, ilma on kyllä aivan ihana! Mistä tulikin mieleeni että vein eilen meidän ylisitkeän puskan(virallisesti jotain lohikäärmepuun tapaista?olisiko?) ulos, saattin se äidiltä pakollisesti ensiasunnon kasviksi kun kaksi vuotta sitten tähän nykyiseen asuntoomme muutimme, ja tuo ihmekasvi on minun käsittelyssäni selvinnyt hengissä nämä kaksi vuotta. Nyt kuskasin sen pihalle "ottamaan aurinkoa", eli odotan hidasta ja tuskaista kuolemaa. HAH. Raportoin murhayritykseni edistymisestä myöhemmin. Nyt ajattelin pitää pienen esittelyn. Mutta minusta saatte kuulla ihan tarpeeksi joten esittelen sen sijaan eläimeni. Minullahan on siis koira. Tai meillä. Minulla ja avomiehelläni. Olkoon mieheni A. Kekseliästä eikö? :D Okei ei hekotella siellä. Meillä on siis koira. Käytän tässä koirani kennelnimeä( jota emme itse koskaan käytä) koska se on hieno. Koirani on siis Elliot, tammikuussa syntynyt keeshond uros. Jos kuka ei tiedä mikä on kessu, käykööt täällä. Elliotin touhuista ja keksinnöistä saatte aivan varmasti vielä kuulla. :D Sitten meillä on fretti Paavo. Ja tällä hetkellä kaikki jotka saattavat minut tunnistaa tunnistavat, sillä aniharvalla on Paavo-nimistä frettiä. :D Puatsi tuli meille pari vuotta sitten ihan pienenä karvapallona. Ajattelin myöhemmin tehdä oman Puatsi postauksen niin pääsette lukemaan millaista on omistaa fretti.
Puatsi pesässä.
Otto kaivelee viimeisiä lumia. Piha on uusimisvaiheessa, anteeksi lapiot ja mylläys. :D
Laitan jossain vaiheessa postauksen tuosta takaphan uusimisesta. Meillähän siis on pienen rivitaloasunnon pieni takapiha josta koitamme tehdä käytännöllisemmän. Ollaan jo rakennettu siihen 3x6 metrinen patio, ja nyt uusitaan nurmikkoa, tehdään koirankoppi, väkrätään polku tuonne portille ja ehkä asennetaan suihkulähde. Siitä myöhemmin! Ollaan myös tehty meidän pikkupikkuvessan remontti, mikäli saan käsiini before-kuvat niin teen oikkuvessan laajennuksesta postauksen joskus! :) Mielestäni lopputulos on nimittäin varsin hyvä. Mutta, tässä oli aamuiset postaukset, nyt aamukahville. Njam <3
Ps. En ihan osaa vielä käyttää tätä blogijuttua ja olen nytkin kolmesti korjannut tätä tekstiä. Äh! Tästä katoaa yht'äkkiä tekstin paloja ja jotain ihem >style>nsdlnsfksnfl plaaplaa juttuja iskee väliin ja tjöh. Menee hermo, en ossaa, mutta opettelen.

It is done!

:) Okei. Pitkän pohdinnan ja kauhuskenaarioajatusten jälkeen päätin aloittaa. Mutta mistä? Olen parikymppinen tyttö Joensuusta. Aloitin blogin oikeastaan itseäni varten, minulla on hirveä hinku ja tarve järjestää elämäni johonkin. Blogi tuntui siihen hyvältä vaihtoehdolta. En aio ottaa blogilleni mitään suurempaa suuntaa. Katsotaan mitä tulee. Olen täysi blogineitsyt ja tämä on ensimmäinen blogini, joten tervetuloa kommentit,vinkit ja rakentava palaute! Näin alussa kaikki saavat ilman valvontaa kommentoida. Olen nähnyt muiden blogeilla valvomattomuudesta huonoja seurauksia mutta katsotaan. En näin alussa suoraan kerro kuka olen, tai keitä läheiseni ovat, mutten aio olla kovinkaan salamyhkäinen, ja henkilöllisyyteni paljastuu aivan varmasti aikanaan. Blogin nimi on plagiointia. :D Tunnunstan! "yes honey, it was me" on lause jonka rakas ystäväni lausui kerran netissä julki. Rakastuin tuohon lauseeseen ja nyt julmasti varastin sen. HAH! Okei, bloginimi on vain raakaversio eikä välttämättä se lopullinen. Nimi voi hyvin todennäköisesti muuttua, varsinkin jos olen arvoinut ystäväni huumorintajun pieleen ja saan kauhean valitussaarnan varkaudesta. Mutta kaikki aikanaan. Ja sitten. Mistä aion kirjoittaa? Olen nyt hirmu tylsä ja sanon että arkielämästä. Eli mitä minulle tapahtuu milloinkin, hieman ehkä omia pohdintoja sekaan, muotia, sisustusta, eläimiä, harrastuksia, juhlintaa, parisuhdetta, painoa, ulkonäköä, töitä, opiskelua.. Mitä nyt mieleen juolahtaa ja mitä elämässäni tapahtuu. Kertokaa myös jos jokin asia on nähtykuultukoluttu ja siitä voin hiljentyä. En lupaa että niin teen mutta aina saa yrittää. :D Yritän blogin kautta löytää sisäisen valokuvaajani ja laittaa tänne mahdollisimman paljon kuvia. Koska itse rakastan blogeissa juuri kuvia! Mutta katsotaan. Pidemmittä puheitta tervetuloa, kiitos kun jaksoit kiinnostua, jätä ihmeessä kommentti(vaikka vain että hei) ja tule toki uudelleen. :) T: NuNu Ps. Kuvia ei vielä ole yhtään eikä missään, mutta lisään ja muokkaan blogiani vielä! Nyt se on varsin tylsä..mutta tulee toivottavasti jännemmäksi.