maanantai 4. toukokuuta 2009

"When it's a sunny day outside"

Heipodei! Heräsin aamulla sellaiseen oloon että pää on kymmenen kertaa normaalia painavampi. Ah, flunssa. Sairaastuin sopivasti just sinä päivänä kun uutiset toitotti sikainfluenssan mahdollisesta leviämisestä Suomeen. :D No mutta, ei sentään. PItäisi vielä jaksaa raahautua yliopistolle palauttamaan ja lainaamaan pari tenttikirjaa. -.-" Taidan olla laiska ja ajatella kaloreiden sijaan mukavuutta ja mennä autolla. Tai saas nähdä, ilma on kyllä aivan ihana! Mistä tulikin mieleeni että vein eilen meidän ylisitkeän puskan(virallisesti jotain lohikäärmepuun tapaista?olisiko?) ulos, saattin se äidiltä pakollisesti ensiasunnon kasviksi kun kaksi vuotta sitten tähän nykyiseen asuntoomme muutimme, ja tuo ihmekasvi on minun käsittelyssäni selvinnyt hengissä nämä kaksi vuotta. Nyt kuskasin sen pihalle "ottamaan aurinkoa", eli odotan hidasta ja tuskaista kuolemaa. HAH. Raportoin murhayritykseni edistymisestä myöhemmin. Nyt ajattelin pitää pienen esittelyn. Mutta minusta saatte kuulla ihan tarpeeksi joten esittelen sen sijaan eläimeni. Minullahan on siis koira. Tai meillä. Minulla ja avomiehelläni. Olkoon mieheni A. Kekseliästä eikö? :D Okei ei hekotella siellä. Meillä on siis koira. Käytän tässä koirani kennelnimeä( jota emme itse koskaan käytä) koska se on hieno. Koirani on siis Elliot, tammikuussa syntynyt keeshond uros. Jos kuka ei tiedä mikä on kessu, käykööt täällä. Elliotin touhuista ja keksinnöistä saatte aivan varmasti vielä kuulla. :D Sitten meillä on fretti Paavo. Ja tällä hetkellä kaikki jotka saattavat minut tunnistaa tunnistavat, sillä aniharvalla on Paavo-nimistä frettiä. :D Puatsi tuli meille pari vuotta sitten ihan pienenä karvapallona. Ajattelin myöhemmin tehdä oman Puatsi postauksen niin pääsette lukemaan millaista on omistaa fretti.
Puatsi pesässä.
Otto kaivelee viimeisiä lumia. Piha on uusimisvaiheessa, anteeksi lapiot ja mylläys. :D
Laitan jossain vaiheessa postauksen tuosta takaphan uusimisesta. Meillähän siis on pienen rivitaloasunnon pieni takapiha josta koitamme tehdä käytännöllisemmän. Ollaan jo rakennettu siihen 3x6 metrinen patio, ja nyt uusitaan nurmikkoa, tehdään koirankoppi, väkrätään polku tuonne portille ja ehkä asennetaan suihkulähde. Siitä myöhemmin! Ollaan myös tehty meidän pikkupikkuvessan remontti, mikäli saan käsiini before-kuvat niin teen oikkuvessan laajennuksesta postauksen joskus! :) Mielestäni lopputulos on nimittäin varsin hyvä. Mutta, tässä oli aamuiset postaukset, nyt aamukahville. Njam <3
Ps. En ihan osaa vielä käyttää tätä blogijuttua ja olen nytkin kolmesti korjannut tätä tekstiä. Äh! Tästä katoaa yht'äkkiä tekstin paloja ja jotain ihem >style>nsdlnsfksnfl plaaplaa juttuja iskee väliin ja tjöh. Menee hermo, en ossaa, mutta opettelen.

Ei kommentteja: