perjantai 7. elokuuta 2009

hothot!

okei. katottiin tuossa T:n (ja Aleksin) kanssa pari päivää sitten the holiday(ihana leffa!) ja koska intoilin cameron diazista niin nyt intoilen...miehistä! en oo koskaan ollu mikään kauheen fanaatikko, mutta on olemassa muutamia näyttelijöitä jotka saa miunkin kriittisen mielen sekasin. ;D olen nyt hyvin tylsä, enkä tuo hyvännäköisten miesten listaan hirveästi mitään uutta. mutta nauttikaa naiset silti näistä kuvista! Mies jonka elokuvat katson aina, ihan sama ovatko ne hyviä niin tämän miehen ansiosta ovat. Olen ikuisesti katkera sille naiselle joka tämän miehen sai omakseen. why? why?? eikö minun kuulunutkaan? :D okeiokei, olen onnellisesti parisuhteessa mutta ettekö ole samaa mieltä, että mitä parisuhteeseen tulee niin hothotnäyttelijöitä ei lasketa ja heidän kuolaaminen on sallittua vaikkein muiden miesten ehkä olekaan? on. hyvä että olemme yhtä mieltä. jatkakaamme.
kyllä, kuten niin monet meistä, myös minä olen ikuisesti rakastunu johnny deppiin! ja mies oikeasti osaa näytellä(tästä asiasta en edes keskustele kriittisesti, piste. ;)) tämä seuraava mies muistutti olemassaolostaan holiday leffan myötä. jo nuorena hän vetosi minuun, ja vetoaa edelleen!
Jude Lawssa on jotain...jotain. katsokaa tuota katsetta! Tuntuu kun Jude pystyisi katsomaan sinua suoraan silmi, kuin olisi kahden sentin päässä jopa kameran linssin läpi. Sitten on aika esitellä nuoruuteni ihastus ja päiväunien kohde! Tämä mies sai polveni heikoksi ja pitkään pitkään en tiennyt hänen nimeään, mutta nyt tiedän ja paljastan sen. ;)
Freddie Prinze Jr! Ah. Jos sanakirjaan olisi etsittävä kuva kohtaan "söpö" tai "hurmaava", tämä mies sopisi siihen. Okei ei huomioida tuoa naikkosta tuossa rinnalla, mikälieheitukka, mutta alla tuoreempi kuva miehestä ja stil loooking gooood. ;) huoh. uuvuttavaa tämä ihastelu? jatketaan. viimeinen sydämmeni valittu. mies josta olen ollut korttelin päässä tietämättäni (katkerako?). Mies johon rakastuin valkeasta tukasta ja suippokorvista huolimatta. Orlando Bloom. Tarvitseeko perustella? me kaikki tiedämme hänen ihanuutensa, joten riittäkööt yksi kuva. on olemassa myös tuoreita komistuksia, jotka ainoastaa ovat komeitasuloisiaihania, mutta eivät, kuten aiemmat, ole vielä ansainneet paikkaa sydämmeni siinä osassa, jossa ovat NE miehet. seuraavat herrat ovat myös onnistuneet hurmaamaan minut. Näitä miehiä on enemmän kun laki sallii, mutta tässä heistä tuoreimmat: Gossip Girl pojat! ei voi sanoa kun nam. Ah, lässylässypostaus. näitä miehiähän riittää, ketkä saa teidän polvenne putoamaan? ketkä ovat menneen ajan ihanuuksia? onko joku mies jota kaikki rakastavat ja itse inhoat? voiko joku inhota johnny deppiä?? elämän kysymyksiä. sopii miettiä. nyt olen paljastanut muutaman miehen, näitähän on. :D oma mies on tietysti ihanin, mutta aina saa unelmoida ja ihastella. ;) nyt olen neidistellyt, kuolannut, miettinyt sata synonyymiä ihanalle ja olen valmis. olen puhunut. <3>

sunnuntai 2. elokuuta 2009

savun tuoksua <3

ajattelin vain tulla kehumaan ihanaa sunnutaita <3 okei alku meni hongille. meidän piti mennä hevosen toisen omistajan kanssa hakemaan satulavyö sovitukseen tämän kaverilta mutta eipä sitten voitukaan mennä kun hänelle ei käynyt. ärrr! ilmoitti asiasta nimittäin vasta neljältä illalla. jarr. okei, noh sit mentiin kaverin kanssa, joka oli ollu meillä yötä jee ^^, tallille ja mie pidin hälle ratsastustunnin. eli suomeksi poltin kaloreita hiimailemalla pitkin kenttää. :D ah helppo urheilu. mutta paras oli illalla kun kömmin appiukon savusaunan lämpöön rakkaan sekä lonkerotökin kanssa, ja iltapalaksi sai vielä kahvia ja piirakoita <3 kyllä vanhempien/appivanhempien luona on ihanaa, ruokaa ja sauna ja kaikki valmiiksi laitettu. ^^ ottokin oli kuulemma tutustunut naapurin kissaan mistä kissa ei tosin ollut ihan kauhean innoissaan... ei muuta sitten kun saunanlämpöisenä petiin. <3

it's still raining!

jumatsuka sataa vieläkin. ei kele. miksi sataa? okei on kiva, ilma raikastuu ja jaadijaa mutta helloooyy, miksei voi sataa öisin kun ei halua olla ulkona? jarr. jepjep, eli eilen lensin onnistuneesti 90cm esteillä jossulta(kielti), minkä seurauksena siis nilkkani on nyt hitusen kipeä ja puomin kolahduskohdassa on mustelmantapainen. mut oma vika, tuli liian hitaasti niin ei menny. mut sit hypättiin kiellon jälkeen 70cm ja meni korkeelta yli :D eli ois se 90 menny. mutta se hevostelusta. arvatkaa mikä lähestyy!!! no tämä: eli NEW YORK! matkaan on enää kuukausi ja i'm happy! sikainfluenssaa odotellssa siis... ostin eilen ihanan kalenterin seinälle, kuvaan sen tänään ja kerron huomenna mimmosen. :) sit ostin makuuhuoneeseen kaks naulakkoa, ihania nekin. nyt nimittäin oon kyllästyny siihen et meidän makuuhuone on kämpän ainut keskeneräinen projekti ja se on laitettava kuntoon! haluisin sinne hieman romanttisempaa sisustusta vastapainoks muun kämpän modernille/pelkistetylle linjalle. ja valkoista ja vaaleaa maitokahvin ruskeaa.. ois ihana. :) ah kun voisi vain sisustaa ajatuksen voimalla muttakun olisi oltava rahaakin..snif.. mutta! ensi kertaan.