keskiviikko 6. toukokuuta 2009

EIKÄ! ja silleen.

ihan pepusta! ei sen pelin noin pitäny mennä! ja mie just vannotin että "no kyllä suomi usan voittaa". prkl sanon mie. huoh. mutta mutta, uutissii, lisäsin ittseni blogilistaan(siihen blogspotin systeemiin siis. :D)! uujea, bongatkaa poijes vain. ;) ja sitten. uuden layoutin myötä uusia ongelmia, eli se yläpalkki on kadonnut. se näkyy kyllä miun ulkoasu-asetuksissa ja voin muokata sitä, mutta se ei näy itse blogissa. why??! jos kukaan minua viisaampi tätä lukee niin NEUVOJA KAIVATAAN. snif. mutta layout on niiiin nätti, että mie uhraan kohta sen hiiskatin palkin jotta saan pitää tän! :D AI NIIN! mie lähen issikkavaellukselle! mennään ystäväpariskunnan ja vielä yhden pariskunnan kanssa nähtävästi helatorstaina neljän tunnin vaellukselle. :) kukaan miehistä ei ole kuin käynyt hevosen selässä, ja minunkin mieheni tietää hevosista tasan sen verran mitä on joutunut minun monivuotisen harrastukseni kanssa palloilemaan. :D eli tulee aivan varmasti huippureissu! mennään matkailuautolla että päästään kaikki samaa matkaa. toivottavasti vielä on tilaa ja saadaan reissu varattua. :) mie ootan jo innolla, oon vaeltanu länkkärisatulalla varustetulla suokilla sekä muuten vaan suokilla aiemmin, mutta vaikka 13 vuotta hevosten kanssa olen pörrännyt niin issikkavaelluksella en ole käynyt. olen siis vaellusneitsyt! höhö. mutta. :D älykästä juttua näin yöllä.
jaja, huomenna ostamaan äidille äitienpäivälahja. Mikäli jollakulla on idean puute, niin miun tarkoitus olisi ostaa infrapunasauna+hieronta/kasvohoito/tms tarjoilulla varustettuna. :) hyvänolonkeskukset on edullisia ja ihania lahjavaihtoehtoja, ainakaan meilläpäin ei 30min. infrapunasaunasta tartte pulittaa kun 12euroa/hlö! ja siihen esim intialainen päähieronta n.30min tais olla 24 euroa. Ja mamma nauttii. ;) ja hokasin tänään, että hei, synttäribileet tiedossa! eli uujea, tarkoittaa juuri nyt, koska pe on palkkapäivä, uutta tunikaa! ajattelin ostaa sen silla hm:n kupongilla. :) himottas ostaa myös kengät, mutta jospa mie säästän kenkäostokseni myöhemmäksi. ;D mie oon ihan ulalla Joensuussa nykyään, tänne on tullu niin paljon uusia liikkeitä että mie oon jääny ihan jälkijunaan! kesälomalle tulee hommaa, kappahl, lindex(joka nyt ei oo uusi tosin), isomyyn ihanat sisustusliikkeet, ... miulle tulee kesäksi hommia! normaalisti ryntään suoraan uuteen liikkeeseen, mutta nyt oon olli liian opiskelujen pauloissa(ja millä menestyksellä??) etten edes oo muistanu kierrellä kaupungilla. ..... okei. nyt en voi sanoa kun ziiz OMG. tuli nimittäin niin hömppätekstiä.:D onneks toinen ihana ystäväni lupautui ensi viikolla kahvila/shoppailukaveriksi. tai, suunnitteilla on terassi/shoppailu mutta saa nähdä paraneeko nämä ilmat :/ on nimittäin nyt olli pari harvinaisen synkkää päivää.
tuo bilemekko on aivan ihana :) ja nuo peeptoet!ne näyttää siltä että niissä tulisi ensin shoppailla ja sitten istua terassilla. ;D
-> tähän vielä joku ihana iso käsikoru ja korvikset ja tadaa! mie tykkään. farkut vois olla astetta tummemmat mutten nyt jaksanu kaivaa koneelta parempaa kuvaa. :P noi loaferit on hauskat. :D just sellainen "joki mikä ärsyttää" mistä ihana ystäväni T puhuu aina. ;)
-> tuon biletopin malli on aivan ihana! väristä en menisi takuuseen, miun vaatekaappi sisältää lähes poikkeuksetta vain mustaa, harmaata, valkoista ja ruskeaa. :D kesällä siihen tulee muutos!
->perusperus, i know.
kuvat hm/nelly.com. nyt. masentuneena. lyötynä. itku silmässä. nukkumaan. ehkä ensi vuonna. *huokaus* ps.oon niin katkera että melkein sanon etten halua new yorkiin. MELKEIN, en siis ihan. NY in edelleen miun unelma mutta usasta en just nyt tykkää. pps. oonko ainut jonka mielestä mertaranta on vanhentyny hirveästi?kriisi!mitä myö tehään ilman mertarantaa, ei minua kiinnosta jääkiekkö ilman mertarantaa!hevevetti.

Ei kommentteja: