maanantai 4. toukokuuta 2009

"..I don't think we'll ever part."

Heippa taas! Olen nyt jokseenkin aika innostunut tästä postailusta joten pistän taas kuulumisia. Mikäli vain osa asioista kiinnostaa ja tekstiä on kauhea kasa, lihavoin tästä lähtien postauksissa kappaleen avainsanat. :) Myös kuvat tietty rullaa tekstin mukana. Tänään touhuttiin pääasaissa tuolla pihan puolella, sainpahan kuvamateriaalia tulevaan pihan muutos postaukseen. Ja aamulla vietettiin kunnon sairaslomaa ja aamukahvin kanssa katsottiin Alfred J Kwak'ia! Muistattehan huippusarjan lapsuudesta. :) aivan ihana! miussa elää sen verran lasta että rakastan kaikkia noita vanhoja hyviä lastensarjoja, kuten Muumeja, Alfredia ja Taavi tonttua. Muita lapsuuden lemppareita oli mm. Dexter's Laboratory, myyrä ja Kössi kenguru. Dexteristä ja DeeDeestä miulle tulee aina väkisin mieleen mie ja miun isoveli. :D Vaikka Dexterhän on muistaakseni DeeDeen pikkuveli, eikö? Anyway. Ah niitä aikoja kun lastenohjelmat oli vielä hyviä! Eikö ole totta että nykyajan lastenohjelmat on menny huonompaan suuntaa siitä mitä ne oli kun nyt pari-kolmekymppiset oli nuoria?
Dexterin laboratorio tuli joskus kun oli nuori Cartoon Networkilta.
Ja sain jopa aikaiseksi käydä siellä yliopistolla kirjoja palauttamassa ja lainaamassa. Jeij me! En jaksanu hirveästi miettiä pikavisiitin ja flunssan vuoksi ulkonäköä, joten vetäisin jalkaani ulkomailta tuliaisiksi sadut tummat farkut, päälle Lacosten ruskean pikeepaidan sekä Ichin vaalean nahkatakin, huivin kaulaan ja Indiskan jättiarskat päähän. Tennarit(nekin Lacosten) jalkaan ja menoks! En nyt ottanut päivän asustani kuvaa, mutta näin sanallisesti paljastin sen kuitenkin. Päivän asusta tuli mieleeni, että yritän laitella päivän asuja ja shoppailureissujen tuloksia tänne mahdollisimman usein, aina kun kamera on mukana ja julkaisukelpoinen asu on päällä. :) Katsotaan kuinka käy. Viimeistään Top 3-postauksissa pääsette miun vaatekaapin kätköihin! Yliopiston vessaan oli ilmestynyt mielenkiintoinen lappu. :D Piti ihan kuvata. Nämä ovat siis käsien pesuohjeet. Ymmärrän kyllä yskän mutta anteeksi nyt, jos ei yliopistoikäiset ymmärrä että käsiä kannattaa pestä pandemian uhan alla niin no voi herranjestas sanon minä. no hyvä kun muistuttelevat. :P
informaatiota yliopiston vessassa. :D
Koska tänään oli aivan ihana ilma, grillattiin broileria ja vihanneksia ruuaksi. Njam. ^^ En saa tarpeekseni grilliruoasta. Nimenomaan maissi ja vuohejuusto on miun ykkösherkkuja grillissä. Ja vielä Novellen Fruity mustikkaa kaveriksi. Näytti ihan kuin olisin jopa saanut rusketusta parin päivän pihahommien aikana? Olisinkin. Tai sitten en oo ruskettunu vaan kaikki lika on tarttunu miun naamaan. :D Illalla näkee. Mutta! Nyt seuraa ihme, mie istutin kukkia. En todellakaan ole mikään hortonomi, mutta ajattelin yrittää. Aitasin sievästi kukkapenkkini ja tein jopa toisenkin penkin ja istutin kukkia. Ei oikeastaan oel mitään havaintoa mitä kukkia ne on, mutta ompahan kukkia. :D Valittiin Miehen kanssa kukat täysin ulkonäön ja auringon kestävyyden mukaan. Katsotaan sitten mitä tulee. :D Tadaa! Pieni ja nyt ankea kukkapenkkini koiraverkkoineen! Koiran kanssa käytiin tallustelemassa metässä ja törmättiin jopa muutamaan koirakaveriin. Ärsyttää ettei täällä meilläpäin ole koirapuistoa vaikka älyttömästi koiria onkin! Johtuisko siitä että täällä on pääasiassa omakoti - ja rivitaloja, en tiedä, mutta saisivat minun puolesta rakentaa sellaisen tännekkin. Karvaapalloa ei paljon pihahommat kiinnostanu, hän tyytyi kaivelemaan puruluuta maahan. Ja fretti teki sisällä omia pahojaan. Koska lapsi ei ole terve ellei se leiki, kävin lastenohjelmien katselun jälkeen pärisyttelemässä mönkijällä. :D Ah mikä kulkupeli. <3 style="font-weight: bold;" size="4">heipsmoiks, mie lähen kaffen keittoon(kyllä, taas, olen addikti) ja katsomaan lisää lastenohjelmia. Ps. jos jotakuta häiritsee niin nuo laulunsanat otsikossa on Kristiina Wheelerin Sunny Day. Juujuu, erolaulu mutta nuo pätkät ei oo. (:

Ei kommentteja: