tiistai 28. heinäkuuta 2009

cameron diaz.

Kengät! Katso niitä! IHanaihanat. Luuuv. Muutenkin tuo yläosa toimii älyttömän hyvin farkkujen kanssa ja kengät antaa ihanan ripauksen huumoria ja eloa muuten pelkistettyyn asuun.
Vasemmassa tuo jalka on söpö. :D Mutta miusta perusperus toimistolook. Tukka rennosti takana, korkkarit, laukku. Works for me! Vasemmalla rakastuin tuohon yläosaan! Ihana löröpaita, jättidenimlaukku ja rennot varvastossut. Voisin kuvitella meneväni kesäpäivänä shoppailemaan rennosti tuollaisessa asussa. Vielä kun saisi Cameronin sääret!
Tarvitseeko sanoa? Luennolle, rentoon kaupunkimenoon, rentoon kaveri-iltaan..Alle vielä nätti toppi siltä varalta että ita jatkuu ja voila! Saappaiksi saattaisin valita korkeammalle nousevat ja farkuiksi pillimmät, jotka myötäivisivät ihoa paremmin eikä jäisi noita ryppyjä..mutta ideana ihana!
Krhm. Okei, joskus tyyli-ikoninkin tyyli menee yli hilseen. Annetaan se Cameronille anteeksi. Tuo keskimmäinen mekko+kengät+jacko hattu yhdistelmä on ihana, hattu antaa just sen pienen särmän asuun! Tosi hienosti puettu. On totta ettei ihan red carpet, mutta onneksi alla on pink carpet. ;) OIkeanpuoleista hippimekkovarvastossu yhdistelmää en sisäistä. Ihan kummallinen ja riitaisa. Mekon yläosa saa Cameronin näyttämään pienirintaiselta ja todella leveältä ja helman raidallisuus pistää liikaa silmään. Korkkarit olisi saattanut nostaa ryhtiä muuta hei, varvastossut? Tuo vasemmanpuoleinen ei edes näytä Cameronilta. :D mutta hei, tarvitseeko tuosta mekosta edes sanoa.... *edit* itseasiassa yksikään ei näytä caneronilta, mutta googlen mukaan ne on joten uskomme googlea!*

Ei kommentteja: